AF Fotografie AFF 1127

Tomas Merckx

Tomas Merckx (°1975) studeerde in 2000 af aan de KULeuven als licentiaat in de rechten met een specialisatie cum laude in de fiscaliteit. Hij is in het bijzonder actief in het contractenrecht, ondernemingsrecht en het privaat bouwrecht.

Sinds midden 2022 runt Tomas het kantoor in Gent.

 

Specialist in

Bouw- en aannemingsrecht
Vastgoed- en omgevingsrecht
Ondernemingsrecht
Incasso en beslag
Alternatieve methoden geschillenoplossing 

 

tomas.merckx@akurad.be

Kantoor Gent

  • Met welke kosten dien ik rekening te houden bij een gerechtelijke procedure of advies?

    De financiële kosten verbonden aan de tussenkomst van een advocaat vallen uiteen in 3 onderdelen, nl. ereloon, kantoorkosten en gerechtskosten. Deze kosten worden  aangerekend door middel van voorschotfacturen naarmate het dossier vordert. Bij de sluiting van het dossier wordt een eindfactuur opgemaakt met een overzicht van alle in het dossier geleverde prestaties en gemaakte kantoorkosten. Bij die eindfacturatie gebeurt een verrekening van de aangerekende voorschotfacturen. Het uurtarief wordt jaarlijks bepaald en kan verschillen volgens de aard, complexiteit, hoogdringendheid en waarde van de zaak.
  • Hoe groot is de kans dat de rechtbank mij gelijk geeft?

    Hoe de rechtbank zal oordelen kan nooit met absolute zekerheid op voorhand worden voorspeld. Akurad adviseert en helpt u om een zo sterk mogelijk dossier op te bouwen. Dit zorgt er voor dat uw slaagkansen bij een eventuele procedure gemaximaliseerd worden.
AF Fotografie AFF 0053

Heeft u een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren.