AF Fotografie AFF 0512

Ignace Hameeuw

Ignace Hameeuw (°1977) behaalde in 2001 zijn diploma van master in de rechten en bedrijfseconomie aan de Universiteit Gent. Hij legt zich toe op het begeleiden van ondernemingen en ondernemers actief in diverse sectoren. Hij heeft een bijzondere technische en juridische expertise en passie opgebouwd in de bouwsector en wendt deze graag aan ten dienste van cliënten. Ignace behartigt ook diverse Franstalige dossiers, zowel in het Waalse landsgedeelte, als in Frankrijk. Hij is lesgever bij Embuild (het vroegere Confederatie Bouw).

Ignace is bestuurder en aandeelhouder bij Akurad Advocaten.

 

Specialist in

Bouw- en aannemingsrecht
Vastgoed- en omgevingsrecht
Ondernemingsrecht
Incasso en beslag
Alternatieve methoden geschillenoplossing

 

ignace.hameeuw@akurad.be

Kantoor Roeselare

 

  • Voor welk type dossiers kan ik bij Akurad Advocaten terecht?

    Akurad Advocaten biedt twee soorten dienstverleningen.Ten eerste adviseert ons gespecialiseerd team van advocaten in diverse dossiers, zowel voor als achter de schermen, dit steeds gebaseerd op een duidelijke juridische analyse.Ten tweede verdedigen wij uw belangen bij een gerechtelijke procedure in diverse domeinen, zoals het ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht, familierecht,…  
  • Met welke kosten dien ik rekening te houden bij een gerechtelijke procedure of advies?

    De financiële kosten verbonden aan de tussenkomst van een advocaat vallen uiteen in 3 onderdelen, nl. ereloon, kantoorkosten en gerechtskosten. Deze kosten worden  aangerekend door middel van voorschotfacturen naarmate het dossier vordert. Bij de sluiting van het dossier wordt een eindfactuur opgemaakt met een overzicht van alle in het dossier geleverde prestaties en gemaakte kantoorkosten. Bij die eindfacturatie gebeurt een verrekening van de aangerekende voorschotfacturen. Het uurtarief wordt jaarlijks bepaald en kan verschillen volgens de aard, complexiteit, hoogdringendheid en waarde van de zaak.
AF Fotografie AFF 0053

Heeft u een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren.