AF Fotografie AFF 0311

Marie Deblaere

Marie Deblaere (°1998) behaalde in 2022 haar diploma als master in de rechten aan de KULeuven. In september 2022 vatte Marie haar stage aan bij Akurad Advocaten. Marie legt zich onder meer toe op het aannemings- en bouwrecht, vastgoedrecht en ondernemingsrecht.

 

Specialist in

Bouw- en aannemingsrecht
Vastgoed- en omgevingsrecht
Ondernemingsrecht
Incasso en beslag 

 

marie.deblaere@akurad.be

Kantoor Roeselare

  • Voor welk type dossiers kan ik bij Akurad Advocaten terecht?

    Akurad Advocaten biedt twee soorten dienstverleningen.Ten eerste adviseert ons gespecialiseerd team van advocaten in diverse dossiers, zowel voor als achter de schermen, dit steeds gebaseerd op een duidelijke juridische analyse.Ten tweede verdedigen wij uw belangen bij een gerechtelijke procedure in diverse domeinen, zoals het ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht, familierecht,…  
  • Waarop hebben kantoorkosten, gerechtskosten en het ereloon precies betrekking?

    De kantoorkosten bestaan onder meer uit de kosten die verband houden met typwerk, telefoons, e-mails, brieven, verplaatsingsonkosten,… met andere woorden alle kosten die noodzakelijk zijn bij het voeren van een procedure maar geen betrekking hebben op intellectuele prestaties.De gerechtskosten houden verband met de kosten die aan derden dienen betaald te worden in het kader van het voeren van een juridische procedure. Deze kosten kunnen sterk uiteenlopend zijn en onder meer betrekking hebben op griffiekosten, rolrechten, gerechtsdeurwaarderskosten, kosten van experten,..Het ereloon houdt verband met het leveren van zuivere intellectuele prestaties door de advocaat en kunnen per uur, volgens een forfait of volgens het bekomen resultaat (succes fee) worden begroot. 
  • Hoe groot is de kans dat de rechtbank mij gelijk geeft?

    Hoe de rechtbank zal oordelen kan nooit met absolute zekerheid op voorhand worden voorspeld. Akurad adviseert en helpt u om een zo sterk mogelijk dossier op te bouwen. Dit zorgt er voor dat uw slaagkansen bij een eventuele procedure gemaximaliseerd worden.
AF Fotografie AFF 0053

Heeft u een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren.